ΕΜΠΝΕΥΣΗ

THE PARLOR

Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η πιο μαγική στιγμή του χρόνου…μία περίοδος που τα λαμπερά events μονοπωλούν τις μέρες και τις νύχτες μας και το εορταστικο κλίμα δεν μπορεί να σε αφήσει σε καμία περίπτωση ασυγκίνητη!

Οι Χριστουγιεννιάτικοι γάμοι ξέρουν πολύ καλά πώς να κλέβουν την παράσταση τις ημέρες αυτές και να αποτελούν διπλή γιορτή για τους μελλόνυμφους αλλά και τους ξεχωριστούς καλεσμένους! Αν είχατε την τύχη να λάβετε προσκλητήριο για έναν Χριστουγιεννιάτικο γάμο, αναδείξτε τον πιο λαμπερό και επίσημο εαυτό σας,  αφεθείτε στην μαγεία και ζήσετε το πιο όμορφο παραμύθι!

Οι ταλαντούχοι επαγγελματίες του κομμωτηρίου «T H E  P A R L O R», μέσα από μία απόλυτα chic & elegant φωτογράφιση που μαγνητίζει τα βλέματα, παρουσιάζουν τις τάσεις και τις προτάσεις τους για την περίοδο αυτή, για ένα επίσημο χτένισμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνει να νιώσετε μοναδική…

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Πόπη Λαμπροπούλου, ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ήταν της εταιρίας MAC. Τα κοσμήματα προσέφερε το Double Trouble. Τα προϊόντα για την προετοιμασία των χτενισμάτων ήταν μια ευγενική προσφορά των εταιριών SCHWARZKOPF και WELLA.

Επώνυμες παρουσίες και λαμπερά αξεσουάρ οι πρωταγωνιστές της εορταστικής αυτής φωτογράφισης…απολαύστε την!

PARLOR_02

PARLOR_03

PARLOR_04

PARLOR_05

PARLOR_07

DMC_6716

PARLOR_09

PARLOR_10

1-1

PARLOR_18

1s

PARLOR_11

PARLOR_12

PARLOR_13

PARLOR_14

PARLOR_15

PARLOR_16

DMC_8303

PARLOR_19

PARLOR_20

PARLOR_0t1

 

Χτενίσματα: THE PARLOR

Φωτογράφιση: Ολίβια Ανθοπούλου


Μακιγιάζ: Πόπη Λαμπροπούλου

Προϊόντα μακιγιάζ: MAC

Αξεσουάρ: Double Trouble Accessorizes

Προιόντα μαλλιών: WELLA και SCHWARZKOPF

About the author

Related Posts

Αφήστε το σχόλιό σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιοποιηθεί.