Σχετικά με εμάς

Η ιδέα, η αποστολή και οι στόχοι μας

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τις προσωπικές εμπειρίες μας. Έχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία, η δική μας εμπλοκή στη διαδικασία του γάμου ήταν το έναυσμα για το ηλεκτρονικό εγχείρημα epilogesgamou.gr. Ουσιαστικά αποτελεί για εμάς μία σύγχρονη επιχειρηματική πρόκληση κι ένα πεδίο δημιουργίας και εξέλιξης στα γνωστικά μας αντικείμενα σε ένα πλαίσιο τόσο όμορφο, ερωτεύσιμο και ονειρικό όπως είναι η αγορά του γάμου.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τις κατάλληλες πληροφορίες και υπηρεσίες που χρειάζονται τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επαγγελματίες στην αγορά του γάμου,  ώστε οι πρώτοι να διευκολύνονται στην προετοιμασία του γάμου τους για να απολαύσουν τη διαδικασία και να ικανοποιηθούν από τις επιλογές τους, και οι δεύτεροι να μπορούν να παρουσιαστούν άμεσα και δυναμικά στην αγορά, να προβληθούν και να αφουγκραστούν τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους αξιόπιστους επαγγελματίες στην αγορά του γάμου σε ένα καινοτόμο και λειτουργικό διαδικτυακό περιβάλλον που προσφέρει αμεσότητα και αλληλεπίδραση μεταξύ του επαγγελματία και του χρήστη, ώστε να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος στις ανάγκες τους. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και γνώμονα την εξυπηρέτηση των άμεσα ενδιαφερόμενων, έχουμε όραμα να φέρουμε πιο κοντά επαγγελματίες και καταναλωτές και φιλοδοξούμε να γίνουμε σημείο αναφοράς για κάθε γάμο, προσφέροντας ένα χρήσιμο εργαλείο για τους μελλόνυμφους αλλά και για την αύξηση της αποτελεσματικότητας κάθε επαγγελματία.

Δ. Δημητρακοπούλου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1982. Είναι διπλωματούχος του τμήματος «Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής», με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της  Επιστήμης και Τεχνολογίας των Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύεται στην Μοντελοποίηση Εφαρμογών Παγκόσμιου Ιστού, στα Πληροφοριακά Συστήματα και οι ακαδημαϊκές της επιδόσεις έχουν τιμηθεί με δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. Ασχολείται από το 2000 με την κατασκευή και την ανάπτυξη πολυάριθμων στατικών – δυναμικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Έχει εμπειρία στα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες όπως HTML5, CSS3, PHP, mySQL, JavaScript, Jquery,  AJAX, Flash.

Οι επιλογές γάμου για εκείνη είναι μία δυναμική ιστοσελίδα η οποία βασίζεται στα πλέον σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας και χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες μεθόδους προώθησης και αναζήτησης πληροφοριών στο διαδίκτυο. Δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες να εκμεταλλευτούν μία πολυδιάστατη, πλήρη και συνεχόμενη διαδικτυακή προβολή και όχι μια απλή ευκαιριακή προώθηση η οποία στερείται μηχανισμών που την καθιστούν αποτελεσματική και στοχευμένη. Με την είσοδο στην ιστοσελίδα το σαλόνι των μελλόνυμφων γίνεται μικρογραφία της αγοράς και ο καναπές τους γεμίζει επαγγελματίες πρόθυμους να σχεδιάσουν τον δικό τους γάμο. Επιλέξετε το άλλο σας μισό, και αφήστε τις υπόλοιπες επιλογές ενός ονειρεμένου και πάνω από όλα ξεχωριστού γάμου σε εμάς!

Μ. Ψωμιάδου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1983. Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση, Διαχείριση ανθρώπινων πόρων, Μάρκετινγκ». Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην «Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία» του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και έχει διεξάγει επιστημονικές έρευνες καταρτίζοντας τον ερευνητικό σχεδιασμό και πολυάριθμες κλίμακες μέτρησης, αλλά και εφαρμόζοντας στατιστικές μεθόδους για ανάλυση των δεδομένων και εξαγωγή συμπερασμάτων. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε οργανωτικά και διοικητικά ζητήματα και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει στρατηγικές και ενέργειες Μάρκετινγκ σε συνεργασία με διαφορετικές διαφημιστικές εταιρείες.

Οι επιλογές γάμου είναι για εκείνη ένα εξελιγμένο επιχειρηματικό μοντέλο και μεγάλη πρόκληση για την οργάνωση και διαχείριση του αλλά και για σχεδιασμό και ανάπτυξη ευρηματικών ενεργειών μάρκετινγκ τόσο για την ίδια την ιστοσελίδα όσο και για τους πελάτες της, με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς. Θεωρεί ότι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του epilogesgamou.gr έγκειται πρώτιστα στην πολυεπίπεδη καινοτομία του και στην δυναμική της αλληλεπίδρασης καταναλωτών και επαγγελματιών. Ο γάμος για εκείνη είναι μια ξεχωριστή ημέρα αγάπης και αφορμή για να απολαύσουμε όλες τις ομορφιές του ταξιδιού μέχρι την αποκορύφωση της ημέρας χωρίς να εγκλωβιστούμε σε συμβατικές επιλογές που δεν μας εκφράζουν, αλλά αγκαλιάζοντας τη διαδικασία και κάνοντας επιλογές που μας γεμίζουν!