Μουσελίν

Click στις εικόνες για πλήρη προβολή...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Μουσελίν μετρά 37 χρόνια εμπειρίας στη ζαχαροπλαστική! Με το μεράκι της οικογενειακής επιχείρησης, η ιδιοκτήτρια με τις τέσσερις κόρες της προσφέρουν γλυκίσματα εξαιρετικών προδιαγραφών εξαιτίας της αξιοποίησης αγνών πρώτων υλών δικής τους παραγωγής και φροντίδας. Η μοναδικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών του Μουσελίν καλύπτει τις ανάγκες ενός γάμου που θέλει να ξεχωρίσει…

Η γαμήλια τούρτα παρασκευάζεται με σαντιγύ, φρέσκα υλικά και γεύση της αρεσκείας σας και σχεδιάζεται και στολίζεται με χρώματα, λουλούδια και κορδέλες ανάλογα της διακόσμησης. Με την επιλογή μιας τριώροφης τούρτας μπορείτε να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή της αλλά παράλληλα να προσφέρετε και έως 150 κομμάτια γλυκού στους καλεσμένους σας, καθώς όλα της τα επίπεδα είναι φαγώσιμα. Για μεγαλύτερο αριθμό προσκεκλημένων, δημιουργούνται πανομοιότυπα γλυκά με τη γαμήλια τούρτα για ένα ολοκληρωμένο και υπέροχο αποτέλεσμα από το οποίο θα βγείτε κερδισμένοι.

Μια άλλη ιδιαίτερη καινοτομία του Μουσελίν είναι η δυνατότητα τελικής σύνθεσης και γαρνιρίσματος των γλυκών στο χώρο της δεξίωσης. Προσφέρετε στους καλεσμένους σας φρέσκο γλυκό της στιγμής από τους δημιουργούς του ζαχαροπλαστείου με ελάχιστη επιβάρυνση. Πρωτοτυπήστε με μια ακόμη προσιτή και ιδιαίτερη επιλογή αναθέτοντας το τραπέζι ευχών στο Μουσελίν για να σας το στολίσει με υπέροχα γλυκά και άλλα υλικά της επιλογής σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Τοποθεσια

Μουσελίν
Οδηγίες

Επικοινωνία

Μουσελίν
  • Mouselin Ζαχαροπλαστείο
  • Email: sofiadrivila@hotmail.com

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Ratings

Μουσελίν

0

0 Συνολικά
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
0.0%
ΤΙΜΕΣ
0.0%
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
0.0%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
0.0%