Αναζήτηση Επαγγελματιών Γάμου

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ σας προσφέρουν όσα χρειάζεστε για την προετοιμασία του γάμου σας! Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και αποφύγετε την ταλαιπωρία,  αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας. Περιηγηθείτε σε ένα εμπλουτισμένο κατάλογο επαγγελματιών και δείτε ολοκληρωμένη παρουσίαση των παροχών τους, εντοπίστε ναούς και δημαρχεία με google street view, πληροφορηθείτε τα διαδικαστικά του γάμου, χρησιμοποιήστε εργαλεία οργάνωσης, εμπνευστείτε από τους ειδικούς και αντλήστε ιδέες από άλλους γάμους.

Επιλεγμένοι Επαγγελματίες

Γνωρίστε τους πλέον αξιόλογους επαγγελματίες για τον γάμο σας

Principe

Τα Principe σας περιμένουν στην οδό Ερμού 54 & Μαιζώνος

και στην οδό Γεροκωστοπούλου 23 & Κανακάρη(στον πεζόδρομο)

για να δημιουργήσουν το προσωπικό σας στυλ και να αναδείξουν την εικόνα σας!

Talks Catering

Στο TALKS catering όλες οι υποδομές τηρούν τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές. Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Για επιλογές στοχευμένες ή εξειδικευμένες, που αρχίζουν από μπάρμπεκιου, συναντήσεις χορτοφάγων ή «ψαγμένες» συνταγές, και φθάνουν σε ιταλική κουζίνα, κινέζικο φαγητό, σούσι και κάθε έθνικ αναζήτηση.

royal

Royal Theater

Ο εκδήλωση που ονειρευτήκατε σε έναν πολυχώρο υψηλής αισθητικής, με κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες, όλες τις εποχές του χρόνου!
aquarela

aquarέλα

…μέρος της ημέρας σας αλλά και των πιο σημαντικών στιγμών σας

Merry Roses

Η εταιρεία Merry Roses μπορεί να σφραγίσει με ξεχωριστό τρόπο την πιο ιδιαίτερη προσωπική σας στιγμή.

roses-1-250x230

MORE DESIGN

Μοναδικά έππλα και αξεσουάρ με υψηλό design..by Georgiopoulos

TEL_MORE-DESIGN_FACEBOOK_PROFILE

Τάσεις & Προτάσεις

Πραγματικοί Γάμοι / Styled Shoots

null

...και αποκτήστε προνόμια!

Δημιουργήστε το προσωπικό σας προφίλ, διαμορφώστε το όπως επιθυμείτε, ξεχωρίστε τις αγαπημένες σας επιχειρήσεις και ενημερωθείτε μέσω newsletter για τα νέα μας.

null

...για τους μελλόνυμφους!

Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τους επαγγελματίες που επιλέξατε για το γάμο σας και να προτείνετε όποιες αγαπημένες σας επιχειρήσεις απουσιάζουν από τον οδηγό.