Καταχώρηση στον οδηγό

Προσθέστε την επιχείρηση σας στον οδηγό αυτόνομα ή σε συνεργασία μαζί μας

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ προσφέρουν τα πλέον σύγχρονα και ολοκληρωμένα εργαλεία καταχώρησης, διαχείρισης και προβολής πληροφοριών.

Η αναζήτηση γίνεται εύστοχα με την χρήση εξειδικευμένων φίλτρων, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους αναζήτησης και εξασφαλίζοντας την ακρίβεια της αναζήτησης.

Για πρώτη φορά επαγγελματίες μπορούν να δημιουργούν και να συντηρούν ένα αυτόνομο προφίλ κατά την πλοήγησή τους ώστε να συμμετέχουν επώνυμα σε καταχωρήσεις και αξιολογήσεις επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Προφίλ Επιχείρησης

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε και να καταχωρήσετε το δικό σας εταιρικό προφίλ στο διαδίκτυο. Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε πλήρως την εταιρεία σας σε μια αναλυτική δομή που θα περιλαμβάνει τα εξής:

 • Πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (Επωνυμία, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Fax, Εmail)
 • Ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας σας και υπερσύνδεση (link) με αυτή
 • Εταιρικό Λογότυπο
 • Κείμενο περιγραφής της επιχείρησής σας (ενδεικτικά 100-150 λέξεις)
 • Φωτογραφίες τη επιλογής  σας

(Διαστάσεις κατά προτίμηση 1900×1000 px και μέγεθος έως 500 ΚΒ για την κεντρική φωτογραφία του προφίλ σας,  καθώς και φωτογραφίες αντίστοιχων αναλογιών και μεγέθους)

 • Προαιρετικό βίντεο
 • Εντοπισμός της επιχείρησής σας στο χάρτη, διαδρομή πρόσβασης και άποψη από Street View
 • Ένδειξη της αξιολόγησης της εταιρεία σας από τους χρήστες

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, είμαστε στη διάθεσή σας να σας προτείνουμε τα στοιχεία του κειμένου και το φωτογραφικό υλικό που θα παρουσιάσουν άρτια αλλά και αντιπροσωπευτικά την εταιρεία σας στους καταναλωτές. Το προφίλ της επιχείρησης δημιουργείται εφάπαξ για κάθε εξάμηνο. Με την ανανέωση της καταχώρησής σας μπορεί να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση επιθυμείτε. Σε περίπτωση, ωστόσο, που αλλάξουν βασικά στοιχεία της εταιρείας σας γίνεται άμεση ενημέρωση και στο προφίλ σας.

Τρόποι Καταχώρησης

Καταχωρηθείτε Ηλεκτρονικά

Καταχωρηθείτε ηλεκτρονικά στον οδηγό, εύκολα και γρήγορα και αποκτήστε την δυνατότητα να ενημερώνετε το διαδικτυακό σας προφίλ άμεσα. Ακολουθείστε τις οδηγίες και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 • Επιλέξτε το κατάλληλο εικονίδιο επάνω δεξιά στην ιστοσελίδα
 • Συμπληρώστε τα στοιχεία και δημιουργείστε τον δικό σας λογαριασμό
 • Εισέλθετε με τα στοιχεία σας
 • Τροποποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή προσθέστε επιπλέον πληροφορίες για το λογαριασμό σας
 • Εάν το επιθυμείτε προσθέστε τα αγαπημένα προϊόντα ή υπηρεσίες στην λίστα σας
 • Δείτε τις αξιολογήσεις σας και δημιουργήστε νέες
 • Επιλέξτε την «Προσθήκη επιχείρησης ή υπηρεσίας», συμπληρώστε τα κατάλληλα πεδία και ακολουθήστε μέχρι τέλους τις οδηγίες

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ώστε να αναλύσουμε διεξοδικά τους στόχους και τις επιθυμίες σας, να συλλέξουμε το υλικό σας και να δημιουργήσουμε το διαδικτυακό ατομικό ή επιχειρηματικό σας προφίλ.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε σε κάθε περίπτωση.

Το κόστος της καταχώρησης είναι 50 ευρώ το έτος πλέον ΦΠΑ.

Εάν επιθυμείτε να προβληθήτε σε περισσότερα σημεία της ιστοσελίδας, εκτός του καταλόγου των επαγγελματιών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρηθείτε Ηλεκτρονικά

Εγγραφείτε εντελώς αυτόνομα χρησιμοποιώντας το ανωτέρω εικονίδιο του κεντρικού μενού

Κλίκ στην επιλογή Εγγραφείτε

Συμπλήρωση φόρμας

Προφίλ Επιχείρησης

Δημιουργήστε το προφίλ σας

Καταχωρήστε τις πληροφορίες που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας το μενού ΠΡΟΦΙΛ και επεξεργαστείτε το ατομικό σας προφίλ εντελώς αυτόνομα.

Δημιουργήστε μία λίστα με τις αγαπημένες σας επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας το μενού ΕΠΙΛΟΓΕΣ ώστε να αποκτήσετε πιο άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε αυτές, αποφεύγοντας το μεγάλο όγκο δεδομένων. Στο ίδιο μενού θα βρείτε συγκεντρωμένες τις δικές σας αξιολογήσεις ώστε ανά πάσα στιγμή να έχετε την δυνατότητα αναθεώρησης.

Με την επιλογή  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στο μενού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ μπορείτε να καταχωρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία επιθυμείτε για την επιχείρησή σας.