Το Πάρκο της Ειρήνης

Click στις εικόνες για πλήρη προβολή...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το «Πάρκο της Ειρήνης» στην πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, ένα σημείο αναφοράς για φοιτητές και Πατρινούς αποκτά και πάλι πνοή και εισέρχεται δυναμικά σε νέα εποχή, με την υπογραφή και την πολύχρονη εμπειρία του Γιάννη Ζαχαρόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της μαζικής εστίασης της πόλης, όντας ο ιδιοκτήτης Patras Catering από το 1988.

Το «Πάρκο της Ειρήνης», ένας ιδανικός χώρος δεξιώσεων για γάμους βαπτίσεις και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως επίσης και για συνέδρια, τόσο για λίγα, όσο και για πολλά άτομα, είναι πλήρως αναζωογονημένο και έτοιμο να ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία και να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τη διαμόρφωση του καταπράσινου χώρου, με την υπέροχη θέα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, η οποία ιδιαίτερα το βράδυ θα σας καταπλήξει.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο «Πάρκο της Ειρήνης» είναι υψηλού επιπέδου και αυτό εγγυάται η 25χρονη ανοδική πορεία της εταιρίας ενώ το «μυστικό» της επιτυχίας είναι το γεγονός ότι στο επίκεντρο του Patras Catering, βρίσκεται ο πελάτης και η ικανοποίηση των αναγκών του. Και αυτό επιτυγχάνεται με σκληρη δουλειά, με σταθερά υψηλή ποιότητα και με το εκπαιδευμένο προσωπικό.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Τοποθεσια

Το Πάρκο της Ειρήνης
Οδηγίες

Επικοινωνία

Το Πάρκο της Ειρήνης
  • Πάρκο Ειρήνης
  • Email: info@patrascatering.gr

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Ratings

Το Πάρκο της Ειρήνης

0

0 Συνολικά
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
0.0%
ΤΙΜΕΣ
0.0%
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
0.0%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
0.0%