Κοράλλι Restaurant

Click στις εικόνες για πλήρη προβολή...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επιχείρηση Κοράλλι ιδρύθηκε το 1984 από τον Ιωάννη Διαμαντόπουλο.


Από τότε μέχρι και σήμερα, το Κοράλλι εξελίσσει και βελτιώνει τις υπηρεσίες του και την ποιότητα των προϊόντων του και σας υποδέχεται σε τρεις ευρύχωρες, πλήρως ανακαινισμένες ανεξάρτητες αίθουσες, με ξεχωριστές εισόδους! Οι δύο εξωτερικές αίθουσες έχουν ανοιγόμενη οροφή και την δυνατότητα να μετατραπούν σε μία μεγάλη αίθουσα.

 

Την τελευταία δεκαετία το Κοράλλι έχοντας αποκομίσει όλη την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της μαζικής εστίασης, διεύρυνε τις υπηρεσίες του με την πολύ επιτυχημένη είσοδό του στον χώρο του Catering. Το Κοράλλι Catering μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των ειδών εκδηλώσεων, όπως γάμοι, βαπτίσεις, δεξιώσεις, εγκαίνια, συνέδρια, κ.ά.

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε προσωπικό χώρο ή τη δυνατότητα εύρεσης κάποιου για την εκδήλωσή που επιθυμείτε, σας εξυπηρετεί στις δικές του ανακαινισμένες αίθουσες. Διαθέτουμε και καλοκαιρινές αίθουσες.


Οι σεφ μας σας προτείνουν και πραγματοποιούν κάθε επιθυμία σας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας υπόσχεται την άριτη εξυπηρέτησή σας, καθώς και την διευκόλυνσή σας σε οποιαδήποτε περίσταση.

 

Το Κοράλλι Catering έχει πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό ασυναγώνιστης ποιότητας και των απόλυτα ανταγωνιστικών τιμών.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Τοποθεσια

Κοράλλι Restaurant
Οδηγίες

Επικοινωνία

Κοράλλι Restaurant
  • Κοράλλι Restaurant
  • Email: koralli.restaurant@gmail.com

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Ratings

Κοράλλι Restaurant

0

0 Συνολικά
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
0.0%
ΤΙΜΕΣ
0.0%
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
0.0%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
0.0%